100 دانشگاه برتر فنی و مهندسی جهان در سال 2015
براساس رتبه بندی جدید تایمز، سهم کشور آمریکا در این رتبه بندی 31 دانشگاه است و به واقع، این کشور با 3 دانشگاه کمتر از پارسال در این رتبه بندی حضور دارد .
این گزارش حاکی است کشور کانادا همچون سال گذشته با 3 دانشگاه در این رتبه بندی حضور دارد و در بین 10 دانشگاه برتر جهان نیز آمریکا با شش دانشگاه ، انگلیس با دو دانشگاه و سوئیس با یک دانشگاه برترین کشور های حوزه فنی و مهندسی جهان هستند.
رتبه بندی در بین دانشگاه های قاره اروپا نیز نشان می دهد که انگلیس با 9 دانشگاه ، آلمان هفت دانشگاه، هلند و سوئد با سه دانشگاه، سوئیس و فرانسه هرکدام با 2 دانشگاه، ایتالیا، بلژیک، روسیه، اتریش و دانمارک هرکدام با یک دانشگاه در این رتبه بندی حضور دارند.
رتبه بندی دانشگاه های آسیا در حوزه فنی و مهندسی موسسه تایمز نشان می دهد که استرالیا با هفت دانشگاه، چین با شش دانشگاه ، ژاپن و کره جنوبی با پنج دانشگاه هنگ کنگ و تایوان هر کدام با دو دانشگاه در این رتبه بندی حضور دارند. کشور هند نیز با یک دانشگاه که در رتبه 99 قرار دارد، توانسته است در رتبه بندی جدید تایمز نام خود را در بین صد دانشگاه برتر حوزه فنی و مهندسی جا دهد .
شرط ورود یک موسسه یا دانشگاه در این رتبه بندی آنست که تعداد انتشارات آن حداقل 200 مقاله به ازای هر سال در طول پنج سال مورد بررسی باشد. اما این تعداد برای رتبه بندی های موضوعی 100 و 50 به ترتیب برای حوزه های پرمقاله و کم مقاله مانند فنی و مهندسی در نظر گرفته می شود. علاوه بر این برخی صلاحدیدهای تحریریه نیز مد نظر قرار می گیرد. مثلا این که از موسسه مورد بررسی انتظار می رود حداقل 10 درصد کارکنانش در حوزه مرتبط فعال باشند.
رتبه بندی موضوعی تایمز در حوزه فنی و مهندسی و همچون دیگر حوزه ها شاخص هایی چون آموزش، تحقیقات، استنادات، چشم انداز بین المللی و درآمد و صنعت را مد نظر قرار داده است.
میتوانید فهرست کامل دانشگاهها را از {اینجا} ببینید.